dissabte, 28 de juliol del 2012

Viatges de Luxe - Japó



Ja fa temps de la meva incursió al país del sol naixent, un curt viatge que em va permetre descobrir les preciositats de la nació més curiosa del món. Recordant els aquells dies en què vaig gaudir fotografiant els moderns carrers de Tòquio i les antigues meravelles arquitectòniques de Nikko, he rememorat aquells moments amb aquest documental. Així de pas dono una mica de vida al blog que el tinc abandonat a l'espera del meu pròxim viatge estiuenc.

dissabte, 14 de juliol del 2012

Tossa de mar

Tossa de mar és un punt de referència pel turisme a la costa brava. La seva impressionant muralla, és una estampa típica en els catàlegs de viatges estrangers per atreure turisme, que rodeja un preciós casca antic ple de pintorescos carrerons de pedra i torres de vigilància medievals. El seu interior esta ple de vida, amb gent passejant tot el dia entre botigues que no tenen res a veure amb les típiques de llocs de platja, i restaurants on serveixen plats de peix acabat de pescar. Tossa, és una alternativa a l'habitual destinació turística de sol i platja, pels visitants que busquen alguna cosa més.

diumenge, 1 de juliol del 2012

Nou viatge en el horitzó

Fa molt que ja no m'arrossego amb la meva motxilla per enlloc, i no és que sigui per falta de ganes. La veritat és que em moro d'enveja quant per internet llegeixo els blogs d'altres viatges que no paren de voltar per tot el planeta terra, i relaten les seves històries a internet. Avui en dia gracies a la xarxa tenim l'oportunitat de fer alguna cosa més important que descobrir llocs de l'altre punta de món, i és compartir-ho amb els altres. Tant per relatar les experiències personals que vivim, com per l'útil informació que pot ser d'ajuda per altres possibles visitants.