dissabte, 1 de setembre del 2012

Per sobre de l'església

Aquí teniu una de les fotos que he pogut fer des de la part superior de la torra de l'església de Sant Pere. En tinc més d'aquest tipus però les reservo per fer un pots sencer dedicada a la meravellosa vista que es veu de la ciutat.

Entre empentes en un dia tan atrafegat com aquest, podem donar la volta sencera a la torre per poder fotografiar la ciutat que tenim als peus des de tots els costats. El mirador esta ballat amb una reixa de ferro per evitar caigudes, però la bella estructura no inspira gaire confiança. Per sort degut al canvi de la punta metàl·lica de la torre realitzada durant la reconstrucció de l'església, hi ha una escala instal·lada que permet enfilar-s'hi per obtenir millors instantànies.







Estic segur que la gent d'aquí deu haver pujat cents de vegades sobre la torre del temple, però per aquestes dates senyalades en las que Riga és una festa, la tradició invita a reviure l'experiència d'enfilar-se tant amunt per veure una posta de sol des d'allà. El temple que de vegades alberga diferents exposicions i concerts, és patrimoni mundial de la humanitat declarat per la UNESCO, i un dels millors exemples d'arquitectura gòtica de tota la nació.