dilluns, 25 de juliol del 2011

L'esglaó del mig. Karakia TV3




Entre documentals típics turístics de internet que inviten a visitar el país de Tailàndia, he trobat a la pagina de TV3 aquest que parla de la seva cuina a casa nostra i la petita comunitat que formen al nostre país.

Aquí coneixereu una mica la vida dels tailandesos que estany lluny de casa i com treballen per mantenir el seu negoci, donant la oportunitat a la gent d'aquí de provar plats exòtics tradicionals. Bon profit!

divendres, 22 de juliol del 2011

Phuket, la "perla" del sud

Nosaltres no varem visitar aquesta vegada l'illa amb forma de llàgrima situada al sud del país, però si que hi varem estar durant les mini-vacamces del 2009. Amb 82 mil habitants i unida a la península per carreteres i un petit aeroport, la "perla" del sud cada cop és més accessible fins que s'ha convertit en el destí numero 1 de vacances per faragns que volen passar els seus dies al país però rodejat de platges i grandiosos complexes hotelers on pugin trobar cuina occidental. La gran afluència de visites en aquest indret ha provocat que els preus en aquest lloc es disparin siguen un dels llocs que rep més entrada de capital estranger i un niu de busca-vides que intenten treure cales als turistes com sigui. Fins que el govern no va intervenir en el assumpte, es varen destruir diversos paratges naturals que fins fa poc estaven desprotegits, i escassegen les reserves d'aigua dolça mentre augmente el nivell de deixalles que produeix tanta occidentalització en un terreny tant petit.

dilluns, 18 de juliol del 2011

Imatges voltants Mae hong son

Be com ja us vaig anunciar en la anterior entrada, aquí he publicat unes quantes fotos que varem fer per els voltants de Mae hong son, un lloc ideal per descobrir sobre 2 rodes. Us podré apartar de la ciutat i fer la vostra pròpia ruta passant per carreteres que creuen boscos i descobrint poblacions on encara no hi ha arribat la electricitat. Pobles al costat de paratges naturals, on els rius els abasteixen de aigua i els camps d'arròs, la resta de necessitats els hi proporciona la jungla. Ja siguin els postres amb fruites tropicals a l'abast de la mà, com fusta per fabricar les seves cases. Un bon lloc per sentir-se perdut de veritat.

dilluns, 11 de juliol del 2011

Imatges inedites Mae Hong Son

Durant la nostra estada en el poble de Mae hong son, no varem publicar gaires imatges del pintoresc lloc. Aixi que fent a casa una tria de fotos per ordenar-les i guardar-les he trobat imatges que encara no havien sigut publicades al blog. Peró per començar us faré 5 cèntims del lloc, que ja deveu haver oblidat.

dilluns, 4 de juliol del 2011

Desplaçaments dintre la capital

Bangkok caòtica? Si, però es pot superar millor si saps com desplaça-te.

Per aixo aquí en el lateral teniu un mapa de la ciutat amb les seves 2 línies de skytrain, la connexió amb l'aeroport internacional, el metro, el bus ràpid, i el riu que creua tota la ciutat i es una bona alternativa per saltar-se els col·lapsats carrers. Però la cosa no queda aquí, apart d'aquestes ofertes també podeu optar per agafar un taxi, tuk-tuk, moto-taxi, bus de tercera classe o a peu esquivant les voreres plenes de activitat a qualsevol hora del dia.