dilluns, 27 de juny del 2011

Torno a estar a casa

Ja tornem a estar a casa. Els dies de voltar en moto per carreteres de senyals indesxifrables han passat, i el retrobament amb la gent que havíem deixat enrere ara farà ja un any, ja ha passat. Ens tronem a sentir atrapats en una societat manipulada per els polítics que ens fan ballar al so que ells volen, però sorprès al veure miler de manifestant indignats que han sortit al carrer per fer-se escoltar.

dilluns, 20 de juny del 2011

Sobrevolant el camí de tornada

La ultima entrada del viatge. Fa temps que ja som a casa però l'edició del blog s'ha anat retardant cada cop més, i es que escriure el final del il·lusionant viatge que deixem enrere no és fàcil. En mica en mica he anat tancant totes les seqüencies de fotos que feia penjant-les al blog i escrivint els textos que encara quedaven per completar les entrades. Continuo amb el relat que va quedar a mitges en l'altre post.

dimecres, 15 de juny del 2011

Bangkok, la sala d'espera per tornar a casa

Quina es la sensació que tens quant tot això acaba? Una cosa que recordes encara com la planejaves amb la il·lusió de fer aquest viatge, i ara et trobes al final d'ell assegut en una taula de un bar de Bangkok saborejant la ultima chang freda que tastaràs en molt de temps mentre recordes com si fos ahir que aterraves a l'aeroport recent arribat de casa. La amargor de acabar una molt bona experiència barrejada amb la nostàlgia de tornar a casa, de tornar a veure els teus, deixant un viatge que no volies que mai acabes.

dimarts, 7 de juny del 2011

Ultim dia a Hua Hin

Aprofitant el ultim dia que varem estar a Hua Hin i el lloguer de la moto varem visitar un racó fugint de tot el mes turístic. Endinsant-nos en un lloc on la gent estrangera no hi sol aparèixer i per tant era ideal per passar el ultim dia abans de tornar a Bangkok per agafar el vol que posava punt i final a aquest llarg viatge.

dijous, 2 de juny del 2011

El temple que vaig prometre...

Be dons com va quedar la entrada a mitges, avui deixo la continuació dels records dels últims dies del viatge.
Un cop ja teníem vist el temple xines que de la part del mar, nomes queda veure el de l'altre cara del budisme, una de las 2 variants que te la religió catalogada de filosofia. A la part de baix, on es situa el aparcament prop de la muntanya, hi ha una petita capella amb la imatge del buda fundador del temple, al peu de unes impressionants escales que pugen cap a una altre capella situada sota un cel de color blau pintat amb núvols on sembla que es pugi tocar la ma amb el cel.