dissabte, 30 d’abril del 2011

Vistes de Cha am

Com us varem prometre aquí us deixem fotos del poble costaner de Cha am. Com ja us vaig explicar es un poble tranquil que un cop per setmana s'anima el passeig i es fan festes al mes pur estil tailandès, musica local, menjar, i botelles de sam song i cervesa Leo sobre les taules dels animats participants, que no dubten en posar-se a ballar un cop han buidat la copa.

dijous, 28 d’abril del 2011

De Bangkok a Cha am


Benvinguts a Cha am! Com ja vareu poder llegir en entrades anteriors, ens hem desplaçat a Cha am. Un petit poble de la costa molt animat per turistes tailandesos on els falangs son una especia inexistent, be casi per que nosaltres 2 estem colonitzant el lloc, i aixo provoca la mirada de alguns locals que em un somriure i cara de sorpresa et saluden. I es que Cha am no surt en els mapes de dels recorreguts turístics dedicats als estrangers, aixi que és un lloc tranquil on escapen els residents de Bangkok el cap de setmana en busca de platja i tranquil·litat, be com nosaltres més o menys...

Volta matinal per el mercat

Busqueu bueno, bonito, varato? Si es aixi deixeu-se de mercats flotants, mercats nocturns, centres comercials, botigues en carrerons, ofertes especials o venedors ambulants que passegen per la platja. El millor es fer una volta per el mercat matinal del poble on us trobeu, que mentre els falangs dormen les cerveses que es beuen per la nit, els tailandesos obren les parades per vendre el mes varat possible amb el objectiu de treure's de sobre força material. Es a dir vendre mes varat, per vendre més.

dimecres, 27 d’abril del 2011

Parc nacional Doi inthanon, 2a part

La continuació de la segona part a la visita al doi inthanon, la escrivim des de un petit poble de la costa a uns 200 kilòmetres de Bangkok, un poble situat península avall, com si anéssim direcció a phuket però sense arribar-hi ni molt menys. Be la historia de viatge i de com abandonem Chiang mai ja la explicaré que la feina se me acumula, però si no trobo internet es molt difícil fer alguna cosa. Anem a la historia que varem deixar a mitges.

dijous, 21 d’abril del 2011

Parc nacional Doi inthanon, 1a part

Benvinguts al pic mes alt de tot el país sobre 2565 m sobre el nivell del mar,el Doi inthanon i a tot el seu parc natural de 1000 km2 al voltant d'ell. Es l'únic lloc de Tailàndia que arriba a gelar un cop l'any, i en el seu interior alberga 2 estupes gegants en honor al rei i la reina, i un observatori astrològic en el cap-d'amunt, on el cel es mes aprop que la terra.                                                               El parc obre de les 8 del mati fins a la tarda i la seva entrada per falangs es de 200 bats (4,58€) adults, 100 bats (2,29€) per nens, 40 bats (0,91€) per tailandesos, 30 bats (0,68€) per cotxe i 20 bats (0,45€) per motocicleta.  

dimarts, 19 d’abril del 2011

Tornada sobre rodes de les aigues termals


Tot tornant de les Aigües termals varem fer un petit vídeo que com binat amb algunes fotos, he pogut editar per fer-ne alguna cosa i pujar-ho al youtube. Aixi que aquí ho teniu! Espero que us agradi.

Aigües termals a les afores de la ciutat

Songkhran ja ha acabat, i es pot circular lliurement per el carrer sense patir atacs aquàtics. Els venedors de pistoles d'aigua tornen a vendre menjar, i altres coses de consum durant tot l'any, la plaça principal torna a estar buida de escenaris, i sortidors d'aigua. Tot ha tornat a la normalitat.

dissabte, 16 d’abril del 2011

El vídeo de la festa


Quins dies que hem passat, de vegades venia de gust jugar amb l'aigua i remullar-se, però d'altres estaves sec i tenies que sortir fins al 7 eleven de la cantonada i sabies que abans de arribar a ell quedaries moll.
Ha sigut difícil fer vídeos de tot el espectacle, ja que les nostres càmeres no son aquàtiques i es difícil intentar que no les mullin si reps cubells d'aigua per tot arreu, i quant menys t'ho esperes. Be tot i amb aixo hem fet uns quants que desprès hem ajuntat i amenitzat amb musica. Aquí teniu el vídeo que hem fet sobre tot aixo. Bon cap de setmana!

dimecres, 13 d’abril del 2011

Songkran, festa del aigua a Chiang Mai

Quina guerra, si passes per els carrers principals estas mort! Be es a dir mullat, ja que la guerra es de aigua, però ningú te escapatòria, ni tan sols els policies que avui al mig de carrer han començat a ballar amb la music que sonava per els altaveus del escenari que han muntat a la plaça principal, mentre la gent els llençava aigua. Hi ha sortidors per tot arreu i la gent va armada amb galledes i pistoles d'aigua.

Songkran es la festa de l'aigua a Tailàndia, i aixo et dona literalment el dret de mullar a tothom que et vingui de gust sense que ningú et pugui dir res, si no vols aigua quedat a casa per que trepitjar el carrer representa que estas disposat a quedar moll. Per fer la festa mes animada, a la plaça que hi ha en la part est dels canals que rodegen la ciutat creant un quadrat, s'hi ha muntat un escenari, amb musica, shows, sortidors de aigua que no paren de manar el liquid elemental i tot de gent qua balla al so de la musica, mentre des de un podi més elevat animadors de la festa no paren de ruixar a la gent del centre.

dissabte, 9 d’abril del 2011

Songkran Water Festival, a Chiang Mai



Be desprès de veure el caga-tió, hem recapacitat, sobre la nostre llarga estada a Chiang rai, i aprofitant que demà comença la festa del aigua a Chiang mai, agafarem un bus direcció la ciutat capital de nord. I es que a Chiang rai ja portem molts dies, per tant hem de fer un canvi, i aprofitant que comença Songkan day, dia de la festa del aigua, demà marxarem cap allà.

De moment us deixo aquí un vídeo del youtube sobre aquesta festa que es celebra per tot el territori nacional, però a Chiang mai, al ser una ciutat mes gran que Chiang rai la cosa estarà més animada. Ja explicarem que tal ens ha anat.

Un peculiar caga-tió

Aquí també varen tenir un cagat-ió, un os que vivia en una cova situada en una muntanya de chiang rai, que menjava foc i cagava or. Qui el trobes ara... A tot arreu sempre han tingut les seves  histories mig realitat, mig mite, i casa nostre no es una excepció. Aixi que avui us explico una llegenda però sobre la ciutat de Chiang rai.

dijous, 7 d’abril del 2011

Un terratrèmol sacseja Japó de nou.

Mala noticies un altre cop per les desafortunades terres nipones. Dia 7 d'abril de 2011, un terratrèmol de 7,1 graus, ha sacsejat de nou Japó, provocant de nou una alerta de tsunami a la costa nord-est del país. Segons ha informat la Agencia meteorològica de japó (JMA), per una televisió local.

El epicentre del tsunami es troba a 66 km al est de Sendai, a Honshu, lloc on les ultimes setmanes s'han registrat repliques desprès del terratrèmol de 9.0 graus del passat 11 de març.
Segons la (JMA), es podrien arribar a produir onades de mes de 2 metres que castigarien de nou el nord-est japonès.

Desitgem que sigui el més lleu possible.

Dins del recinte militar...

Es tanta la presencia de la religió en tots els aspectes de la vida a Tailàndia, que fins i tot dintre de una base militar es poden trobar temples construïts amb els diners destinats als militars. Com si fos un gasto més adjunt als de alimentar els soldats, pagar els sous, comprar tancs, camions, helicòpters, avions etc. Avui ens colem en un d'ells per amb la excusa de visitar el temple que hi ha situat en l'alt de la muntanya que hi ha dintre el recinte.

diumenge, 3 d’abril del 2011

Entrada Nº 150

Dons ja en son 150. 150 entrades explicant aquest llarg viatge que no voldríem que mai s'ha acabes, però com tot te un final, encara que llunyà, però que ja el podem veure en el horitzó. Sembla que era ahir quant sortim de l'aeroport del prat, però aixo va ser el 30 de juny del 2010, es a dir fa 9 mesos i poc.

De moment ens hem en-sortit de tots els contratemps que hem anant trobant per el camí, que no han sigut masses, però algun que altre ha intentat arruïnar la nostra aventura asiàtica. Amb paciència, i sense masses exigències es pot emprendre un viatge per llocs llunyans de casa amb un pressupost ajustat estalviant en tot el que es pot i sense tenir res planejat. La única cosa que s'ha de tenir planejada amb una mica de antelació son les compres de vols, que sempre aconsellem comprar per internet, ja que el seu preu es molt més reduït, i es poden evitar llargues nits de espera en els durs seients dels aeroports, o en algun "starbucks" aprofitant el wifi gratis que ofereix, com vam fer nosaltres. Encara que va ser una experiència divertida que ara encara comentem.

dissabte, 2 d’abril del 2011

Perduts per els carrerons

Desprès de anar a descobrir les "meravelles" lluny de la ciutat decidim passar un dia tranquil fent voltes per els voltant. Sense pressa, dinem en un lloc que mai havíem estat i desprès caminant continuem de ombre en ombre sortejant el sol. Amb la panxa plena i el sol apartant necessitem descansar una estona en un lloc tranquil, fresc i ràpid, aixi que el temple que trobem a l'altre banda de carrer.