dilluns, 29 de novembre del 2010

Imatges de Bangkok 1

Bangkok, que més puc explicar de ella?? Una ciutat moderna i cosmopolita que mai para. Si agusi'm fet alguna maratoniana visita a la ciutat podríem explicar mes coses, però es que desprès de uns dies de malestar, degut a que jo l'enric he tingut una mica de febre i ara encar no estic recuperat apart de baixar a comprar menjar el 7 eleven del costat del guest hous no hem fet res mes. Per tant fem una recopilació de imatges de la ciutat inèdites anteriorment en el nostre blog. Aquí les teniu, o espero que les pugui pujar amb el pèssim internet al que estic connectat. Hi haurà segona part.

dimecres, 24 de novembre del 2010

Continuem descobrint Bangkok

Desprès de un empatx de sushi a un bufet lliure japonès per 299 bats (7,5 euros), va ser difícil continuar veient la ciutat però esclar que tenim més dies per caminar entre parades de menjar i venedors de subvenir, regatejar preus de tuk tuk, i fer cerveses a diferents bars de la ciutat. Com sempre he dit Bangkok es fa passada al cap de un temps de visitar-la, però sempre et deixa amb ganes de torna-hi, es com quant estas far dels dies de calor d'estiu però quant tornar a fer molta fred els tornes a enyorar, sempre tens ganes de separar-te de la estressant capital, però quan portes temps de relax vols tornar per estar rodejat de edificis alts i sentir que estas al centre de Àsia.

divendres, 19 de novembre del 2010

De nou a la ciutat capital: Bangkok

Sense cap problema hem arribat avui a la ciutat de Bangkok. Quina carretera!, plena de bots, forats i baques índies que es creuaven per el mig, camps d'arròs anegats i el soroll de l'autocar de fons han amenitzat el camí des de Siem reap a Poipet, la ciutat que fa de frontera entre Cambodja i Tailàndia.

dijous, 18 de novembre del 2010

Sortim del país: pròxima parada Bangkok

Si senyor, el títol de la entrada ho resumeix molt bé. Acabem la nostra estada a Cambodja esperant que arribi demà, un bus a les 7 del mati ens dura de tornada a terres tailandeses, més concretament a la seva capital. Com podreu veure sota els enllaços en moviment del blog he creat unes pagines amb informació de cada país on trobareu una extensa explicació sobre Bangkok per tant no allargaré més el tema sobra la ciutat (nomes he completat la informació de Tailàndia de moment, en quant tingui temps aniré completant la resta).

diumenge, 14 de novembre del 2010

Com és Cambodja?

Cambodja, el enigmàtic país que temps enrere va ser el centre del poderós imperi kemer que comprenia des de Myanmar, fins a Vietnam ocupant Tailàndia i Laos. Peró el imperi va caure i el país va viure un seguit de guerres i ocupacions, una d'elles va ser la francesa que va deixar el costum de fer pa cada dia com un aliment mes, a diferencia de Tailàndia que no en trobes casi en lloc. Peró els dies de guerres, imperis caiguts i ocupacions han deixat pas a l'actual tranquil·litat i pau que es viu actualment, un país lliure que governen els seus habitants, però que ha quedat arrasat.

divendres, 12 de novembre del 2010

Buscant nova destinació

Ja tenim prou vist aquest lloc i es que amb la tonteria ens estem adormint en el camí, per tant aviat tornarem a reprendre la ruta i continuar per la carretera, però encara tenim que triar on anirem a parar. Encara que ja sabeu que els plans tan els fem com els desfem i tot el que havíem planejat ho tirem per la borda.

dimecres, 10 de novembre del 2010

Siem Reap, tranquil·la i acollidora

Siem riep es de moment el millor lloc que hem trobat en territori cambotjà. Desprès de afartar-nos de veure els temples de Angkor avui hem tingut una visita tranquil·la i pausada per la ciutat, o mes aviat per el poble que d'aquí un temps serà ciutat. I es que a Siem riep no es para de treballar, per tot arreu es veuen obres de remodelació, ja sigui en hotel privats o en les vies publiques, creant voreres, i a la sortida del poble es intenta millorar la carretera.

dilluns, 8 de novembre del 2010

Temples de Angkor: dia 3

Ahir va ser el ultim i definitiu dia de visita als temples de Angkor. Les ruïnes religioses mes grosses del món, on la petita part que encara es manté viva et transporta a la edat que van ser construïts. Aquí teniu les fotos de ahir i la definitiva visita.

diumenge, 7 de novembre del 2010

Temples de Angkor: dia 2

Ahir va ser el segon dia de visita al temples però la entrada de ahir la penjo avui, per que ahir a la tarda la connexió a internet era nefasta i no podia penjar fotos, no se exactament per que, ja que si entrava a les pagines web, amb molta paciència s'hi accedia.

divendres, 5 de novembre del 2010

Els temples de Angkor: Dia 1

Patrimoni de la humanitat per la unesco des del 1992, una inspiració divina per la creació de la capital del antic imperi "kemer" de Cambodja. Entre els segles IX i XIII els antic residents en el país cambotjà es van esforçar per superar els antic temples creats anteriorment, ja fos en vellesa, simetria i dimensions, una creació perfecta entre creativitat i devoció, tot aixo va acabar en la creació del major edifici religiós del mon. El centenar de temples que avui en dia han sobreviscut a guerres i el pas del temps son una mostra del majestuós imperi que s'estenia des de Myanmar fins a Vietnam, sent angkor el centre polític i social de tot el gran imperi. Una ciutat que tenia un milió de habitants en una època en que era una xifra espectacular, comparat amb les capitals europees de aquell temps.

dijous, 4 de novembre del 2010

Visita a el museu de mines terrestres de Cambodja

Desplacem la visita dels temples de Angkor un dia més per estar més frescos quan els visitem. I es que la visita dels temples requereix aixecar-nos bastant aviat per el mati, amb la càmera carregada de bateria, i passar-se el dia caminant per la immensitat dels mateixos. Aixi que avui ha sigut un dia mes per gaudir de la ciutat sense cansar-nos massa i visitar un museu, ja que la lonley planet ens indicava que era gratuït, es tenia que aprofitar.

dimecres, 3 de novembre del 2010

Siem Reap, la emergent capital del turisme a Cambodja

La perla de el país, Siem Riep és la ciutat punt de partida per a tots els viatgers que volen visitar els temples de Angkor, el principal motiu de les visites al país. Una ciutat amb el mateix nom que la província que es troba al nord-oest de Cambodja, amb el seu petit aeroport connectat amb vols des de Bangkok, Phnom Penh, i a altres capitals de Àsia. Un poble tranquil amb el seu gran riu, que el creua i on l'escola fa practiques amb canoes de rem, la gent hi seu al les vores per llegir, jugar a escacs o mirar el temps passar.

dimarts, 2 de novembre del 2010

Kompong Thom, la ciutat on no havíem de haver parat.

I es  que per fer el camí mes curt de viatge a Siem Reap vam parar contra tot consell a la ciutat que quedava entre mig. Com sempre la lonley planet, la consellera de viatge, i a pesar de que ens va recomanar no parar a la ciutat que quedava entre mig, dient-nos de que era nomes una ciutat de camí que vivia de la gent de carretera ja fossin transportistes o turistes que sels acabava el dia i feien  nit a la ciutat, i que no s'hi podia trobar cap encant en  ella. Peró tossuts com sempre ens hi vam parar a fer un dia de descans ja que no teníem pressa i no volíem fer tot el trajecte de un sol tros.

dilluns, 1 de novembre del 2010

Abandonem la capital

Dons si cansats de estar ja dies a Phnom Penh, avui desprès de aixecar-nos en la nostra habitació del 5é pis al Royal guest house, ens hem carregat les maletes a la esquena i sortejant pesats conductors de tuk tuk, que volien treure'ns com sempre els diners em posat rumb a l'estació de bus. Phnom penh no és que no ens agrades, però es repetia la experiència de les altres ciutats immenses, la sensació de que al final es fa pesada i caòtica i a més aquesta semblava que fes un efecte hivernacle on la calor era molt pesada.