dijous, 29 de juliol del 2010

Qué tindre en compte quan ens vingueu a veure

1- El rei es sagrat i es te que anar amb molt de compte quan sel menciona.

2- El budisme estar molt i molt present.

dilluns, 26 de juliol del 2010

Temporal a Ko Chang, i adeu a Lonley Beach

Un aborrit dia de pluja, al final es va convertir en un bon temporal en el que ha estat 2 dies ploguen sense parar molt intensament. A mes la previsió del temps per a la illa diu que continuara ploguen tota la setmana. Aquest mati desprès de aixecar-nos i comprovar que no hi havia corrent elèctrica n'hi aigua per dutxar-nos, ens hem decidit de marxar cap a Hat Sai Khao que es on ens hi vam allotjar el primer cop de arribar a Ko Chang. Aquí si que hi ha electricitat, i per 250bats (6 euros) tenim una habitació molt millor per els dos.

diumenge, 25 de juliol del 2010

Aborrit dia de pluja

Un dia mes a Ko Chang amb temporada baixa en el que no ha parat de ploure. Be dons avui no hem pogut fer gaire res per que esta ploguen des de ahir a la nit, i no ha parat. Com que no hi ha gaire res per explicar aquí us deixo algunes fotos i vídeos del nostre hotel ploguen i de altres dies.

dissabte, 24 de juliol del 2010

Dia de pesca

Avui ens hem despertat 8:30 del mati i desprès de anar a menjar la típica sopa de pollastre per agafar forces, Hem anat a altre punta de la illa (45m) amb moto, on la gent nativa de aquí va a pescar. Tot parant per una botiga de pesca per comprar un parell d'ams i fil. Aquí es pesca aixi un fil lligat a una ampolla de plàstic i un parell d'ams a la punta i la veritat es que dona resultat. El lloc es una estructura de formigó on hi amarren els barcos on a sota esta ple de pilars per on pots caminar i aixi mateix pescar.

dimecres, 21 de juliol del 2010

Ja coneixem Ko Chang com si fos casa nostre

Ara ja casi ens coneixem Ko Chang com si fos casa nostre. Entre que la gent aquí es molt hospitalària, i amb la moto que ens hem explorat tota la illa ens sentim com a casa.

dilluns, 19 de juliol del 2010

Un dia més de ruta

Avui un dia mes, em anat a visitar unes cascades no tan impressionats com les de ahir però que també estaven be. Sense aixecar-nos tan tard com ahir i desprès de aver anat a esmorzar alguna cosa i fer el habitual cafè amb gel matiner per despertar-nos. Ens hem canviat de bungalou per uns del mateix preu però bastant mes ben condicionats. Que a mes ofereixen piscina i un bar amb sofàs i hamaques, per poder-se seure una estona.

diumenge, 18 de juliol del 2010

Cobrint la noticia al minut amb Rafa Roca

11 del mati i sense haver dormit gaire, quedem en el bar de sempre amb en Rafa per anar a esmorzar. Desprès de menjar alguna cosa i fer un cafè amb gel per despertar-nos anem a llogar una moto. Per 200 bats (4,80euros) al dia, tenim una scooter 125cc bastant nova.

Canviant d'aires

El dia 17 de juliol i desprès de aver visitat i conegut de sobres la platja de hat sai khao, em decidit canviar de lloc i ens em posat en marxa cap a la lonley beach. Que es una platja amb un ambient mes de gent jove a diferencia de hat sai khao. En la primera hi han moltes famílies passant unes vacances i parelles i a la segona hi ha mes gent jove. La veritat es que tothom es molt simpàtic tant els de aquí com els de fora amb els qui ràpid t'hi avens.

divendres, 16 de juliol del 2010

dijous, 15 de juliol del 2010

Ja estem a Ko chang

Aixecant-nos a les 7:00 del mati, i sense tindre temps ni d'esmorzar, ja tenim el mini-bus esperant-nos a la porta del hotel. Desprès de un petit problema amb la factura, pugem a al que creiem que seria un còmode vehicle. Peró ens equivocàvem de nou. Era una furgoneta en el que hi viatgen 12 persones i el seu respectiu equipatge, i nosaltres s'entats en el pitjor lloc, que es la part de darrere del tot. On anat amb sobre-pes i el mal estat de les carreters, ens hem rebentat la esquene durant 3 llargues hores. Fins a arribar, en un petit poble on nomes hi havia el port just davant de la illa de Ko Chang. On ens espera el vaixell que ens hi porta.

Esperant la hora de embarcar en el vaixell, fent un cafè amb gel, coneixem a en Jaffir un noi de Israel que te la mateixa edat que nosaltres, i que esta viatjant sol durant un mes per Tailàndia, abans de començar els seus estudis de econòmiques. ( sembla mentida que hi hagi tanta gent jove que l'hi sigui igual viatjar sola). Desprès de passar uns 20 minuts de trajecte amb ell, i intercanviar el nostres telèfons, arribem a Ko Chang.

dimarts, 13 de juliol del 2010

Ultim dia a Samaesan

Avui es l'últim dia a samaesan. Aquí hi estem molt be, però ja o tenim tot vist. Al ser un lloc mes tranquil no hem conegut gaire gent. Desprès de esmorzar ens hem informat de com anar a ko chang, i desprès de comparar preus entre diferents llocs ens em decidit per anar-hi amb bus un tros i desprès amb vaixell. En total unes 4 hores de camí per un preu de 590 bats que son 14 euros.

El millor de samaesan es el marisc recent pescat a bon preu i les plates tot i que no son com les de les illes veïnes.

Buscarem Internet des de ko chang per seguir actualitzant.

dissabte, 10 de juliol del 2010

Paradise (HD video)


Aquí us deixo un vídeo de la nostra pròxima destinació Ko Chang que es una illa paradisíaca al sud-est de Tailàndia. No es com les famoses del sud Peró tampoc te gaire que envejar. Es un reportatge fotogràfic que he trobat a youtube.

Fins aviat adéu.

dijous, 8 de juliol del 2010

Adéu Bangkok

Dons si, desprès de passar 6 dies a la capital del país, vam decidir canviar d'aires a un lloc mes tranquil. Deixant pel camí a l'Andy que ja tenim pendent fer unes cerveses a Barcelona o a Noruega. Decidint anar en direcció a les illes del sud-est vam agafar un bus cap un poble de la costa samaesan. On des d'aquí volem agafar un vaixell que ens porti cap a la primera de les illes. On estem fent els primer banys de platja de l'any. Estem allargant l'estada perquè al no ser tant turístic, surt tot una mes barato. El problema es que el nivell d'angles es mes baix, Peró tot i això ens entenem força be.

Sawadeekap (adéu)

dilluns, 5 de juliol del 2010

Un nou amic.

Dons tant ahir i avui continuem estant en khao san rd que ja ens passegem per el carrer com si estiguéssim a casa. Tot tornat de el mercat de chatuchak fen la habitual parada al ciber cafè on fem cada dia el blog, vam coincidir amb un noi del ordenador del costa, en que vam començar a parla i va explicar-nos que portava un mes viatjant per Laos i Cambotja amb quatre amic mes peró degut a un problema familiar avia hagut que tornar a casa seva Noruega. I que per agafar un vol econòmic avia tornat però a Bangkok, on esperaria dos dies a que els seus amics viguesin cap aquí.

dissabte, 3 de juliol del 2010

Chatuchak, un mercat que mai s'acava

Despertant-nos un dia més a la mateixa zona de khao san, i després de esmorzar hem agafat un taxi desprès de fer el habitual joc de regatejar i ens hem dirigit a Chatuchak. Un dels mercats al aire lliure mes grans del mon. Amb una extensió de 10 camps de futbol, el mercat ofereix tot tipus de productes, a un preus molt reduïts. Desprès de endinsar-nos al laberint carrerons de les parades, hem descobert la gran avantatge del mercat, els productes son mes de fabricació local ja que aquest mercat esta destinat a la gent d'aquí.

divendres, 2 de juliol del 2010

Visita Obligada al MBK

Despertant-nos de bon mati i desprès d'haver fet un bon esmorzar a l'estil local, hem anat en busca del taxista mes honrat per que ens portes cap el centre comercial per excel·lència de Bangkok, al MBK.

Un colossal edifici de 7 grandioses plantes plenes de botigues senzilles creant com un mercat de interior (això vol dir aire acondicionat...) que ens el 35 graus s'agraeix no començar el dia amb la típica suor. En el que s'hi troba mes o menys de tot, des de productes originals o produïts a casa fins a les coses importades amb les respectives falsificacions.

Adaptant-nos al nou estil de vida

Avui ja es el tercer dia que estem a la capital. Portem aquets dies adaptat-nos la vida d'aqui que no te res a veure amb la portàvem i el que estem fent es visitar els barris propers de la zona de khao san rd. El que hem nat aprenent fins ara es:


1:L euro a caigut en picat i ens afecte en el canvi(1e ara 39b i abans 1e 47) sembla que no però hi ha diferencia.

2:Tindre clar la distancia dels trajectes en tuk tuk o en taxi per negociar el preu molt important.

3:El menjar de aquí es una passada i molt barato.

4:Tot el que es d'importació surt molt mes car.

5:L'estres no surt en el seu diccionari.

6:La circulació es un caos.

7:Regatejar es necessari.

8:La gent fa vida al carrer.

9:Es una de les zones mes econòmiques de la ciutat per fer vida.

10:Mai fa falta roba d'abrigar encara que plogui o faci vent.

Premeu nota per quan vingueu a visitar-nos.